tonmodel

Deurbeslag uit eigen collectie

Door jaren van verzamelen van authentieke originele modellen zijn wij erin geslaagd een zeer mooie uitgebreide collectie deurbeslag en raambeslag samen te stellen. Het resultaat hiervan is dan ook deze fraaie sortering deurkrukken en deurklinken voor uw voordeur en binnendeur. Bijvoorbeeld de meest uiteenlopende klassieke messing garnituren, Bauhaus, maar ook zeer zeker het befaamde tonmodel uit de jaren 30 en vele andere deurgrepen in brons antiek, nikkel of gietijzer.


Het bouwbeslag wordt veelal in eigen beheer geproduceerd waardoor wij de exclusiviteit van de verschillende modellen kunnen waarborgen en hierdoor zult u vaak een deurkruk bij ons kunnen aanschouwen die u nergens anders aan zult treffen. Een ander voordeel hiervan is dat wij al dit beslag tegen zeer scherpe prijzen aan kunnen bieden waaronder ook de bekende ton model deurklink en de andere producten uit de 30er jaren lijn.

trekbel

Onze sortering is groot op het gebied van krukken en klinken maar ook voor de rest van uw woning hebben wij de passende beslagen, want tevens hebben wij een ruime collectie interieurbeslag. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld kapstokhaken, toiletsluitingen en verschillende gietijzeren rozetten en ornamenten om uw huis aan te kleden. En natuurlijk de bekende originele Hollandse trekbel.


U vindt deze trekbellen bij ons tegen een zeer aantrekkelijke prijs en het is een exacte replica van de bel zoals hij vroeger was.

Onze lijn deurbeslag bestaat onder andere uit de volgende artikelen :
image

Exclusief deurbeslag direct uit voorraad leverbaar.


image

  • Ruime voorraad
  • Korte levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Vakkundig
  • Snelle service